Canion

Canion AS

canion-donation-landing

Vår løsning

Vi valgte å løse oppdraget fra Canion AS ved å benytte oss av det moderne rammeverket Laravel til å utvikle en applikasjon som benyttet seg av Stripe sine APIer for betaling med Visa og Mastercard. 

Integrert i applikasjonen er også synkronisering (etter brukersamtykke) med Mailchimp for utsendelse av nyhetsbrev.

For å følge Canion sin profil har KolsrudWeb benyttet seg av TailwindCSS V1 med egendefinerte skrifttype og farge palett.

Oppdraget

Canion AS trengte et system som kunne akseptere donasjoner med variabelt beløp via Stripe og hente eposter for nyhetsbrev i Mailchimp.

Donasjoner for visse beløp skulle også utløse belønninger i form av rabattkoder. 

Kunde

Våre bidrag

Utvikling av Laravel basert applikasjon med integrasjon mot Stripe og Mailchimp.

Lille Lab

Lille Lab

lillelab-forside

Vår løsning

KolsrudWeb utviklet i tett samarbeid med Lille Lab en ny og lett administrert løsning basert på WordPress, med WooCommerce som nettbutikk system. Nettbutikk systemet ble også utvidet med ytterligere funksjonalitet for booking av besøk via en kalender. I denne samme kalenderen kan brukere som har kjøpt et medlemskap også bestille dager til seg selv kun ved å logge inn.

 

Innloggingen til WordPress ble også utvidet til å primært frontes med «Logg inn med vipps», men ha standard e-post/passord innlogging som et valg.

 

KolsrudWeb leverte også SEO Optimalisering til Lille Lab som har sørget for at de vises på første side på sine utvalgte søkeord.

lillelab-booking

Oppdraget

Lille Lab ville oppgradere deres gamle squarespace baserte nettside og booking løsning (med medlemsfunksjoner) til et moderne og lett administrert system.

Kunde

Lille Lab AS

https://lillelab.no

Våre bidrag

Rådgivning, Nettside (Design & Utvikling), Utvikling, SEO Optimalisering